Juniori uvjerljivi protiv Juga

event 29.06.2017.

U prvom kolu završnice Kupa Hrvatske za juniore Mladost je svladala dubrovački Jug rezultatom 13:7. Bila je to repriza finalne utakmice sa Prvenstva Hrvatske početkom godine kada su se Mladostaši okitili zlatom. Ovog puta bila je to još uvjerljivija predstava Mladostaša koji su u jednom trenutku vodili sa velikih 8 razlike 12:4. Igrači pod vodstvom […]

U prvom kolu završnice Kupa Hrvatske za juniore Mladost je svladala dubrovački Jug rezultatom 13:7.

Bila je to repriza finalne utakmice sa Prvenstva Hrvatske početkom godine kada su se Mladostaši okitili zlatom. Ovog puta bila je to još uvjerljivija predstava Mladostaša koji su u jednom trenutku vodili sa velikih 8 razlike 12:4. Igrači pod vodstvom Damira Vinceka izvrsno su ušli u utakmicu i poveli su sa 5:0. Pobjednik je konačno odlučen u trećoj četvrtini kada Žapci rade seriju od 4:0 te su prvi puta poveli sa 8 razlike (11:3).
Izvrsnu utakmicu odigrala je cijela momčad u kojoj se čak sedmorica igrača upisalo u listu strijelaca od kojih su najviše postigli Lazić 4 i Dašić 3 gola. Marin Dašić nije nastupio na Prvenstvu Hrvatske jer je na studiju u SAD-u te će njegov nastup svakako biti pojaćanje za momčad.
U petak u 9 ujutro protivnik Mladostašima biti će momčad Solarisa koja je u u prvom kolu napravila malo iznenađenje pobjedom nad Mornarom. Nastup u skupini zaključit će susretom protiv Mornara u 15 sati. Sve utakmice igraju se na splitskom bazenu Zenta.