Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniori visoko porazili Zagreb u kvalifikacijama za PH

event 10.11.2019.

Dan nakon što su nadigrali Opatiju, juniori Mladosti slavili su i protiv Zagreba, i to sa vrlo uvjerljivih 27:5 (8:0, 5:2, 4:2, 8:1). U drugom kolu kvalifikacija sastav Mladosti doživio je manje izmjene u odnosu na prethodni susret i to iz razloga da trener Vincek isproba još neke igrače koji marljivo rade na treninzima. Mladost je […]

Dan nakon što su nadigrali Opatiju, juniori Mladosti slavili su i protiv Zagreba, i to sa vrlo uvjerljivih 27:5 (8:0, 5:2, 4:2, 8:1). U drugom kolu kvalifikacija sastav Mladosti doživio je manje izmjene u odnosu na prethodni susret i to iz razloga da trener Vincek isproba još neke igrače koji marljivo rade na treninzima.

Mladost je na Utrinama bila uvjerljiva, posebice se to odnosi na prvu i na zadnju četvrtinu, dok su u srednje dvije dionice Žapci malo digli nogu s gasa dopustivši Zagrebašima da zabiju nekoliko golova.

Najefikasniji u redovima Mladosti bio Paić sa 7 golova, dok je Požarić dao 4 gola. Po tri zgoditka su postigli Sikirić i Mihić, a po jedan manje: Bušić, Rumbak i Krpan. Jedno su se u listu strijelaca upisali Glavinić, Papež, Holzinger i Brčić. Uz dvojicu vratara Udovića i Stipičevića, na popisu strijelaca se nije našao jedino Krklec.

Mladost u kvalifikacijama igra još protiv ZPK, Medveščaka i Primorja, a dva prvoplasirana sastava idu u polufinale koje je na rasporedu sredinom siječnja.