Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniorima bronca iz Dubrovnika

event 25.01.2020.

Juniori HAVK Mladost remijem su zaključili nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske koji se protekla dva dana igrao u Dubrovniku. Bodove su podijelili s Jugom odigravši 9:9. Tri momčadi ušle su u posljednje kolo s mogućnošću osvajanja 1. mjesta. Mladost je prvo morala dočekati kiks Mornara, a kako se to nije dogodilo, Žapci su ispali […]

Juniori HAVK Mladost remijem su zaključili nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske koji se protekla dva dana igrao u Dubrovniku. Bodove su podijelili s Jugom odigravši 9:9.

Tri momčadi ušle su u posljednje kolo s mogućnošću osvajanja 1. mjesta. Mladost je prvo morala dočekati kiks Mornara, a kako se to nije dogodilo, Žapci su ispali iz kombinacije za zlato. U posljednjoj utakmici odlučivalo se o 2. mjestu. Mladosti je igrala samo pobjeda, do koje izabranici trenera Vinceka na žalost nisu uspjeli doći te se u Zagreb vraćaju s brončanom medaljom oko vrata.

Na današnjoj je utakmici listu strijelaca predvodio Roko Požarić s 3 pogotka, dvaput su precizni bili Luka Brnetić i Toni Bušić, dok su jednom loptu iza leđa protivničkog vratara poslali Tomislav Stipo Samardžić i Luka Mihić.