Posjeti HAVK Mladost web-shop

Juniorima nagrada Dražen Petrović

event 08.09.2017.

Hrvatska U18 vaterpolska reprezentacija dobitnica je nagrade Dražen Petrović 2017. Među dobitnicima su petorica Mladostaša – Valečić, Lazić, Biljaka, Herceg i Bajić. Nagradu Dražen Petrović dodjeljuje HOO za izvanredne sportske rezultate mladih i darovitih hrvatskih sportaša, a u znak proslave Hrvatskog olimpijskog dana, osnutka HOO-a. Prema odluci Odbora za Nagradu najuspješnija muška ekipa je vaterpolska […]

Hrvatska U18 vaterpolska reprezentacija dobitnica je nagrade Dražen Petrović 2017. Među dobitnicima su petorica Mladostaša – Valečić, Lazić, Biljaka, Herceg i Bajić.

Nagradu Dražen Petrović dodjeljuje HOO za izvanredne sportske rezultate mladih i darovitih hrvatskih sportaša, a u znak proslave Hrvatskog olimpijskog dana, osnutka HOO-a. Prema odluci Odbora za Nagradu najuspješnija muška ekipa je vaterpolska reprezentacija U18 u sastavu Luka Podrug, Ivan Krolo, Karlo Kreković, Marko Valečić, Zvonimir Butić, Jacob Merčep, Duje Pejković, Franko Lazić, Lovro Paparić, Matias Biljaka, Petar Bratim, Branimir Herceg i Luka Bajić, koja je na Svjetskom prvenstvu u Podgorici prošle godine osvojila zlato.
Svečana dodjela nagrada održati će se u ponedjeljak, 11. rujna u 12 sati u Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović u Zagrebu.