Posjeti HAVK Mladost web-shop
Posljednja utakmica turnira u Šibeniku

Kadeti 4. na Prvenstvu Hrvatske

event 17.03.2024.

Ostali su nažalost za samo jedan gol ‘kratki’.

U utakmici za treće mjesto i brončanu medalju na završnom turniru Prvenstva Hrvatske za kadete u Šibeniku, momčad Cavtata je pobijedila naše dječake, sastav Mladosti 9:8 (0:0, 4:3, 4:3, 3:4).

Ovo se Prvenstvo Hrvatske za mladostaše pokazalo kao svojevrsni turnir „od Cavtata do Cavtata”. Naime, s ovim smo suparnicima odigrali i prvu utakmicu na turniru, u 1. kolu skupine i tada je Cavtat bio izrazito superioran, (16:7).

Sada, u dvoboju za broncu to nije bilo u tolikoj mjeri izraženo, iako valja priznati da je suparnik vodio cijelu utakmicu, da smo samo jednom uspjeli izjednačiti (2:2), ali bilo je i 5:2 i 6:3 za Cavtat. Uspjeli su naši dečki u zadnjoj četvrtini doći na samo gol zaostatka (6:5, 7:6 i 8:7 samo 44 sekunde do kraja utakmice), ali onda su Cavtaćani iz svojeg predzadnjeg napada na utakmici pogodili za 9:7. Uspjeli su mladostaši vrlo brzo uzvratiti, golom Cvitana smanjiti na 9:8, ali do kraja je ostalo premalo vremena, tek 26 sekundi.

Strijelci za Mladost bili su – Vito Lokas 2, Luka Terzić 2, te Toni Cvitan, Dorian Komar i Fran Šušak po 1. Neovisno što se iz Šibenika vraćaju bez kolajne, čestitamo našim dečkima na čelu s trenerom Ratkom Štritofom na vrlo dobrim igrama i dostojnom predstavljanju našeg kluba.