Kadeti bez prekršaja svladali Primorje EB

event 18.03.2022.

Kadeti Mladosti svladali su Primorje EB 8:7 (3:2, 2:1, 0:2, 3:2) u prvom kolu Prvenstva Hrvatske koje se igra u Zadru. Kuriozitet utakmice je da u svih 28 minuta susreta igrači koje vodi trener Sappe nisu skrivili niti jedno isključenje ni peterac. Uzbudljiva i neizvjesna je bila prva utakmica kadeta na Prvenstvu Hrvatske. Početno vodstvo […]

Kadeti Mladosti svladali su Primorje EB 8:7 (3:2, 2:1, 0:2, 3:2) u prvom kolu Prvenstva Hrvatske koje se igra u Zadru. Kuriozitet utakmice je da u svih 28 minuta susreta igrači koje vodi trener Sappe nisu skrivili niti jedno isključenje ni peterac.

Uzbudljiva i neizvjesna je bila prva utakmica kadeta na Prvenstvu Hrvatske. Početno vodstvo primorjaša, i jedino na utakmici, Žapci su uspjeli preokrenuti do kraja prve četvrtine. Do poluvremena naši dečki uspjevaju ostvariti prednost od dva zgoditka, a plavi iz Rijeka u trećoj dionici vraćaju rezultat na 5:5.

U zadnjoj četvrtini je pala odluka. Žapci su iskoristili dva puta igrača više i peterac pa im pobjedničko slavlje nije pomutio ni gol primorjaša u zadnjim sekundama susreta.

Strijelci: Čolović (3), Erenda (2), Šorić (2), Petrović Malešević (1). valja istaknuti i sjajnu večer vratara Subote koji je ubilježio 13 obrana od 19 udaraca upućenih na njegov gol.

Mladostaši u 13:00 igraju protiv domaćeg Zadra 1952, koji je u prvom kolu tijesno poražen od Jadrana.

Podsjećanja radi, prije dva tjedna, na polufinalnom turniru u Splitu, su Žapci slavili protiv istih protivnika rezultatom 18:7.