Kadeti brončani u Rijeci

event 29.05.2022.

Pobjedom nad Bresciom 21:8 (5:1, 5:2, 5:3, 6:2), kadeti HAVK Mladost osvojili su treće mjesto na Međunarodnom turniru “Millenium” koji se ovaj vikend odigravao u Rijeci. Treća pobjeda u nizu, izborena u zatvorenom plivalištu Kantrida, bila je dovoljna za osvajanje trećeg mjesta. Prve dvije utakmice igrane su na otvorenom bazenu, i da se našalimo, možda […]

Pobjedom nad Bresciom 21:8 (5:1, 5:2, 5:3, 6:2), kadeti HAVK Mladost osvojili su treće mjesto na Međunarodnom turniru “Millenium” koji se ovaj vikend odigravao u Rijeci.

Treća pobjeda u nizu, izborena u zatvorenom plivalištu Kantrida, bila je dovoljna za osvajanje trećeg mjesta. Prve dvije utakmice igrane su na otvorenom bazenu, i da se našalimo, možda bi kadeti bili i bolje plasirani da su sve utakmice igrane “pod krovom”.

Susret protiv Brescie imala je samo jedan smjer, onaj ka pobjedi Žabaca. Uspjeli su Talijani anulirati početno vodstvo naših igrača, ali onda slijedi serija Mladosti 9:2 i do zamjene strana pobjednik je bio riješen. Lijepo je vidjeti da su se čak devetorica Žabaca upisala u strijelce: Čolović 5, Erenda 4, Maglica 3, Sappe 3, Petrović Malešević 2, Mihaljević 1, Skerlev 1, Šorić 1 i Bolanča 1.

Turnir je ispunio očekivanja, te pokazao u čemu su mladostaši dobri, a što još treba dotjerati do kraja srpnja kada je na programu polufinalni turnir Kupa Republike Hrvatske.