Kadeti četvrti na Prvenstvu Hrvatske

event 02.02.2020.

Kadeti HAVK Mladost nisu uspjeli ponoviti uspjeh sa Šalate te osvojiti brončano odličje. Pobjeda u borbi za treće mjesto pripala je Jugu AO s 12:5 (3:1, 1:1, 4:1, 4:2) te bronca odlazi u Dubrovnik. Žapci su čitav turnir imali problema s bolešću, a posebice se to odrazilo na zadnja tri susreta, kada trener Štritof nije imao na raspolaganju […]

Kadeti HAVK Mladost nisu uspjeli ponoviti uspjeh sa Šalate te osvojiti brončano odličje. Pobjeda u borbi za treće mjesto pripala je Jugu AO s 12:5 (3:1, 1:1, 4:1, 4:2) te bronca odlazi u Dubrovnik.

Žapci su čitav turnir imali problema s bolešću, a posebice se to odrazilo na zadnja tri susreta, kada trener Štritof nije imao na raspolaganju 2-3 igrača. Kvalitetne ekipe Primorja i Juga znale su to iskoristiti i zbog toga su, sasvim zasluženo, među osvajačima medalja.

Mladost je danas povela golom Mardešića, ali su Dubrovčani do kraja prve četvrtine prekrenuli rezultati i poveli s 3:1. Druga dionica je protekla u izjednačenoj igri sa po jednim golom na obje strane.

Nakon promjene strana, Žapci više nisu ozbiljnije zaprijetili Jugu, te je prednost Dubrovčana rasla do konačnih +7.

Golove za Mladost postigli su: Bučević (3), Mardešić (1), i L. Baričić (1).

Čestitke Žapcima na borbenosti i htijenju uz vjeru da će na Kupu Hrvatske doći i bolji rezultat. Također čestitke idu i osvajačima medalja : Primorju EB – zlatno odličje, POŠK-u srebro i JUGU AO – bronca.

Za HAVK Mladost su na prvenstvu Hrvatske igrali: Prižmić, Erceg, Fajković, M. Barišić, Padro, Vukojević, Dobrić, Mardešić, L, Barišić, Pavičić, Bučević, Matić i Žabica Aurora Stipanov. Trener Štritof i pomoćnik Hrestak.