Kadeti izborili final 6

event 14.01.2017.

Kadeti Mladosti izborili su nastup na završnici Prvenstva Hrvatske. U subotu su ostvarili dvije pobjede te kao drugoplasirani otišli na final 6. Prijepodne Mladostaši su igrali najbitniji susret protiv domaćeg Jadrana te su izvrsnom obranom ostvarili pobjedu. Jadranaši su prvi pogodak na utakmici postigli dvadesetak sekundi prije kraja za konačnih 7:1. Na toj utakmici najefikasniji je […]

Kadeti Mladosti izborili su nastup na završnici Prvenstva Hrvatske. U subotu su ostvarili dvije pobjede te kao drugoplasirani otišli na final 6.

Prijepodne Mladostaši su igrali najbitniji susret protiv domaćeg Jadrana te su izvrsnom obranom ostvarili pobjedu. Jadranaši su prvi pogodak na utakmici postigli dvadesetak sekundi prije kraja za konačnih 7:1. Na toj utakmici najefikasniji je bio Mihić sa 3 gola, 2 gola upisao je Lomatidze dok su po gol postigli Mlinarić i Brčić.

Poslijepodne Žapci su igrali protiv KPK te je ta utakmica bila borba za drugo mjesto i lakšeg protivnika na final 6. I ovu utakmicu izvrsno je odigrao Mihić koji je postigao čak 5 golova. Baš kao i ujutro obrana je bila na visokom nivou te su Mladostaši slavili rezultatom 9:2. Uz Mihića golove su postigli Bušić 3 i Lomatidze 1.