Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti izborili polufinale

event 04.02.2017.

Na završnici kadetskog Prvenstva Hrvatske Mladostaši su u četvrtfinalu svladali splitski Mornar rezultatom 8:4 i izborili nastup u polufinalu. Igrači trenera Gulina suzdržano su odigrali prvu četvrtinu u kojoj su obje ekipe postigle po pogodak. Odlučujuću prednost Žapci su ostvarili u drugoj i početkom treće četvrtine kada su postigli četiri pogotka i nisu primili niti […]

Na završnici kadetskog Prvenstva Hrvatske Mladostaši su u četvrtfinalu svladali splitski Mornar rezultatom 8:4 i izborili nastup u polufinalu.

Igrači trenera Gulina suzdržano su odigrali prvu četvrtinu u kojoj su obje ekipe postigle po pogodak. Odlučujuću prednost Žapci su ostvarili u drugoj i početkom treće četvrtine kada su postigli četiri pogotka i nisu primili niti jedan. Pametnom igrom do kraja sačuvali su prednost i mirno ušli u polufinale.

Luka Mihić bio je najefikasniji igrač utakmice sa tri pogotka, a sa jednim golom pridružili su  mu se Mlinarić, Holzinger, Bušić, Paić, Lomatidze.

U polufinalu Mladostaši igraju protiv domaćina Zadra koji je u poluzavršnici zauzeo prvo mjesto na turniru u Rijecu. Zadrani su tamo svladali Mornar rezultatom 11:6. Utakmica na Višnjiku igra se u subotu 4.2. u 17:30. Drugo polufinale igraju Jug i KPK.