Kadeti izborili poluzavršnicu

event 06.06.2016.

Proteklog vikenda u Zagrebu u organizaciji VK ZPK odigran je kvalifikacijski turnir Kupa Hrvatske za Kadete. Mladostaši su osvojili prvo mjesto i plasirali su se u poluzavršnicu. Na turniru je nastupilo 5 ekipa (Mladost, Primorje, Medveščak, Zadar i ZPK) koje su se borile za plasman na jedno od prva četiri mjesta koja su vodia u […]

Proteklog vikenda u Zagrebu u organizaciji VK ZPK odigran je kvalifikacijski turnir Kupa Hrvatske za Kadete. Mladostaši su osvojili prvo mjesto i plasirali su se u poluzavršnicu.

Na turniru je nastupilo 5 ekipa (Mladost, Primorje, Medveščak, Zadar i ZPK) koje su se borile za plasman na jedno od prva četiri mjesta koja su vodia u nastavak natjecanja. Mladi žapci su na turniru ostvarili tri pobjede i jedan remi te su zbog bolje gol razlike od Primorja zauzeli prvo mjesto. Najbolji strijelac turnira bio je Mladostaš Marko Dedić sa 18 golova.

Poluzavršnica za kadete na rasporedu je 17. i 18. lipnja. Podsjetimo da su u Prvenstvu Hrvatske naši kadeti osvojili brončanu medalju.