Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti krenuli s pobjedom na Mladom Galebu

event 04.10.2019.

Prva utakmica i odmah pobjeda. I to ne bilo kakva, jer kadeti Mladosti slavili su nad Mornar BS s uvjerljivih 11:4 (3:1, 2:0, 4:2, 2:1). Već večeras u 20:00 čeka ih utakmica s Primorcem iz Kotora koja će odlučivati o pobjedniku skupine C.Igrači, koje vodi trener Ratko Štritof, gotovo su od prve do zadnje minute […]

Prva utakmica i odmah pobjeda. I to ne bilo kakva, jer kadeti Mladosti slavili su nad Mornar BS s uvjerljivih 11:4 (3:1, 2:0, 4:2, 2:1). Već večeras u 20:00 čeka ih utakmica s Primorcem iz Kotora koja će odlučivati o pobjedniku skupine C.Igrači, koje vodi trener Ratko Štritof, gotovo su od prve do zadnje minute imali prednost u utakmici s Mornarom, a ta je prednost na svršetku svake četvrtine bila sve veća i veća.

Prvi napad Mladosti je u zgoditak pretvorio Mardešić, a po izjednačenju Mornara, Žapce u vodstvo dovode najprije Luka Barišić, a zatim i Bučević, obojica s igračem više u igralištu. Njih su dvojica bili strijelci i u drugoj četvrtini, samo obrnutim redoslijedom, pa se na promjenu strana otišlo s 5:1 za Mladost.

U trećoj četvrtini, najbogatijom zgodicima, za Žapce su zabili najprije Bučević, pa potom Padro, a zatim Mardešić i Luka Barišić. Svi su zgodici Mladosti postignuti s istim brojem igrača u igri.

Na startu posljednje četvrtine Luka Barišić je realizirao igrača više, te je s 4 postignuta gola postao najefikasniji Žabac na utakmici. Posljednji gol za Mladost djelo je Čolovića s igračem više, nakon time outa kojeg je pozvao trener Štritof pred kraj utakmice.