Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti Mladosti brončani u državi!

event 20.03.2022.

Kadeti Mladosti koje vodi trener Sappe s pomoćnikom Vincekom svladali su Jadran 11:7 (4:1, 2:2, 3:2, 2:2) i osvojili treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske. Za ovu generaciju mladostaša osvajanje trećeg mjesta je pomak od tri mjesta u odnosu na prošlo ljeto kada su bili šesti. Ispred Mladosti bili su igrači Medveščaka (zlatni) i Mornar BS […]

Kadeti Mladosti koje vodi trener Sappe s pomoćnikom Vincekom svladali su Jadran 11:7 (4:1, 2:2, 3:2, 2:2) i osvojili treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske.

Za ovu generaciju mladostaša osvajanje trećeg mjesta je pomak od tri mjesta u odnosu na prošlo ljeto kada su bili šesti. Ispred Mladosti bili su igrači Medveščaka (zlatni) i Mornar BS (srebrni) te i jednima i drugima upućujemo čestitke.

Vratimo se našim dečkima. Žapci su zadnji susret odigrali na razini utakmica iz prva dva dana turnira. To znači da niti u jednom dijelu susreta nisu ispuštali prednost iz ruku. Najbolju realizaciju imao je Čolović sa 4 postignuta gola, a slijedio ga je Petrović Malešević sa 3, te Erenda sa 2 zgoditka. Po jednom su se u strijelce upisali Šorić i Lovro Petković. Vratar Subota je opet bio na visokoj razini sa 9 obrana.

Brončani na Prvenstvu Hrvatske za kadete u sezoni 2021/22 su:

Karlo Subota, Ivan Maglica, Petar Erenda, Andrija Čolović, Leo Radetić, Jakov Petrović Malešević, Petar Čorkalo, Deni Sappe, Luka Petković, Matej Šorić, Vito Brčić, Lovro Petković, Petar Radman, Grgur Mihaljević i Roko Bolanča, trener Robert Sappe i pomoćni trener Damir Vincek.

Svima njima upućujemo iskrene čestitke na osvojenom odličju.

Valja napomenuti da dečki na zadarskom Višnjiku nisu ostali uskraćeni za navijanje svojih roditelja i prijatelja. Bravo!