Kadeti Mladosti ostali bez finala Prvenstva Hrvatske

event 20.03.2022.

Kadeti HAVK Mladost nisu uspjeli izboriti finale Prvenstva Hrvatske. U polufinalu su ih porazili igrači Mornara BS rezultatom 9:5 (1:2, 4:0, 3:2, 1:1). Baš kao i na polufinalnom turniru prije dva tjedna, momčad Mornara BS je prekinula niz lijepih i uvjerljivih pobjeda naših Žabaca. U sinoćnjem susretu ključnom se pokazala 2. četvrtina. Desio se pad […]

Kadeti HAVK Mladost nisu uspjeli izboriti finale Prvenstva Hrvatske. U polufinalu su ih porazili igrači Mornara BS rezultatom 9:5 (1:2, 4:0, 3:2, 1:1).

Baš kao i na polufinalnom turniru prije dva tjedna, momčad Mornara BS je prekinula niz lijepih i uvjerljivih pobjeda naših Žabaca. U sinoćnjem susretu ključnom se pokazala 2. četvrtina. Desio se pad u igri, te su mladostaši nakon vodstva od 2:1 primili pet uzastopnih golova što je prelomilo utakmicu.

Nakon tog šoka naši se dečki nisu uspjeli vratiti u susret, pa su Splićani zasluženo slavili proilazak u finale. Našim Žapcima ostaje borba za brončano odličje, danas u 11:40 protiv Jadrana, suparnika kojeg smo na ovom turniru svladali s 12:6.

Držimo fige da igrači trenera Sappea ponove sličnu utakmicu i osvoje brončanu medalju. Osim na bazenu Višnjik, susret se može pratiti putem live streaminga na web stranici Hrvatskog vaterpolskog saveza (link: hvs.hr/rezultati).

Strijelci: Čolović (2), Erenda (1), Šorić (1), Luka Petković (1).