Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti Mladosti putuju u Zadar na završnicu PH

event 16.03.2022.

Deset dana je proteklo od završetka polufinalnog turniru igranom u Splitu, na kojem su naši kadeti zauzeli prvo mjesto, te putuju u Zadar na završni turnir Prvenstva Hrvatske. Ždrijeb je htio da mladostaši budu u skupini B zajedno s Jadranom, Primorjem EB i domaćinom Zadrom 1952. Na prošlogodišnjem natjecanju ove generacije igrača Zadrani su bili […]

Deset dana je proteklo od završetka polufinalnog turniru igranom u Splitu, na kojem su naši kadeti zauzeli prvo mjesto, te putuju u Zadar na završni turnir Prvenstva Hrvatske.

Ždrijeb je htio da mladostaši budu u skupini B zajedno s Jadranom, Primorjem EB i domaćinom Zadrom 1952. Na prošlogodišnjem natjecanju ove generacije igrača Zadrani su bili brončani, a jadranaši četvrtoplasirani, dok je Mladost zauzela šesto mjesto.

Žapci turnir otvaraju utakmicom protiv Primorja EB koja je na rasporedu 17.3. u 21:00.

Zatim slijede susreti 18.3. protiv Zadra 1952 u 13:00, te protiv Jadrana u 19:40. Prvoplasirana momčad u grupi ima osiguran izravan prolazak u polufinale, drugo i trećeplasirani sastav razigravaju s protivnicima i skupine A za prolaz u polufinale, dok posljednje mjesto u skupini donosi nastavak natjecanja u “donjem” domu, tj. razigravanje za plasman od 5.-8. mjesta.

Svim igračima, treneru Sappeu i pomoćniku Vinceku želimo puno uspjeha i pobjeda. Ajmo Žapci!!