Kadeti na startu vrlo uvjerljivi protiv Mornara

event 31.01.2019.

Kadeti Mladosti otvorili su Prvenstvo Hrvatske uvjerljivom pobjedom protiv Mornara. Rezultat je bio 15:5 (6:1, 3:2, 4:2, 2:0). Već danas u 17:30 slijedi im novi ispit protiv Juga CO. Ni rano buđenje, ni put do Rijeke nije omelo kadete Mladosti da već u prvoj utakmici na Kantridi prikažu vrlo dobru igru i premoćno svladaju vršnjake […]

Kadeti Mladosti otvorili su Prvenstvo Hrvatske uvjerljivom pobjedom protiv Mornara. Rezultat je bio 15:5 (6:1, 3:2, 4:2, 2:0). Već danas u 17:30 slijedi im novi ispit protiv Juga CO.
Ni rano buđenje, ni put do Rijeke nije omelo kadete Mladosti da već u prvoj utakmici na Kantridi prikažu vrlo dobru igru i premoćno svladaju vršnjake iz Mornara BS. Već nakon prve četvrtine i rezultata 6:1 za igrače koje vodi Nikica Gulin s pomoćnikom Ratkom Štritofom, bilo je jasno tko će na kraju biti pobjednik. Ostatak utakmice mladi Žapci su rutinski odradili i do kraja udvostručili razliku iz prve dionice.
Najviše golova – pet postigao je Brkić, a slijedili su ga Bušić s 4, Katičić s 3, Josipović s 2 i Kvaternik s jednim postignutim golom.
Trener Gulin se javio porukom:
“Dobro smo igrali u obrani Što nam je omogućavalo da iz kontri postižemo golove. Sigurno je da nas večeras čeka puno teža utakmica s Jug CO.”
Bravo za dečke i sretno poslijepodne s Jugom!