Kadeti na Sveticama “duplo” bolji od Medveščaka

event 06.12.2019.

Kadeti Mladosti su na Sveticama ostavarili pobjedu nad Medveščakom rezultatom 10:5 (2:1, 4:1, 1:0, 3:3) u kvalifikacijskoj utakmici za Prvenstvo Hrvatske. Do kraja kvalifikacija kadetima ostaju još dvije utakmice, a Žapci do sada imaju pobjedu i neriješen rezultat i nadomak su plasmana na završni turnir. Nakon tri minute susreta domaćin, Medveščak, je poveo i to […]

Kadeti Mladosti su na Sveticama ostavarili pobjedu nad Medveščakom rezultatom 10:5 (2:1, 4:1, 1:0, 3:3) u kvalifikacijskoj utakmici za Prvenstvo Hrvatske. Do kraja kvalifikacija kadetima ostaju još dvije utakmice, a Žapci do sada imaju pobjedu i neriješen rezultat i nadomak su plasmana na završni turnir.

Nakon tri minute susreta domaćin, Medveščak, je poveo i to je ujedno bilo njihovo jedino vodstvo. Igrači koje vodi trener Ratko Štritof, preuzeli su konce igre u svoje ruke, te gradili prednost koja je početkom zadnje četvrtine iznosila visokih 8:2. Tek u završnici se počelo igrati gol-za-gol, pa su i Medvjedi uspjeli smanjiti rezultat na konačnih 10:5. Sjajnu utakmicu odigrao je Ante Mardešić koji se čak 6 puta upisao u strijelce, dok je loptu iza leđa protivničkog vratara 3 puta pospremio Bartul Bučević, te jednom Roko Padro.

Naši kadeti i dalje ne znaju za poraz u ovogodišnjim kvalifikacijama za PH. Slijede im dvije utakmice na svom plivalištu na Savi.

Sastav Mladosti protiv Medveščaka: Prižmić, Erceg, Fajković, M. Barišić, Padro (1), Stančić, Vukojević, Poje, Mardešić (6), L. Barišić, Hajdaš, Bučević (3), Matić, Jakuš, trener Štritof.