Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti na završnici Kupa na Šalati

event 08.08.2019.

Kadeti su odradili posljednji trening prije završnog turnira Kupa Hrvatske koje se od četvrtka do nedjelje (8.-11.8.) igra na Šalati i spremni očekuju nastup u skupini A u koju ih je žrijeb smjestio s Jadranom, POŠK-om i Solarisom. Skupinu A čine momčadi koje su na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske zauzele treće (Jadran), četvrto (Mladost), peto (POŠK) […]

Kadeti su odradili posljednji trening prije završnog turnira Kupa Hrvatske koje se od četvrtka do nedjelje (8.-11.8.) igra na Šalati i spremni očekuju nastup u skupini A u koju ih je žrijeb smjestio s Jadranom, POŠK-om i Solarisom.

Skupinu A čine momčadi koje su na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske zauzele treće (Jadran), četvrto (Mladost), peto (POŠK) i deveto (Solaris) mjesto.

“Skupina je vrlo izjednačena. Posebno je važna prva utakmica protiv POŠK-a, čiju momčad vidim kao izravnog protivnika u borbi za drugo mjesto. Solaris ne želimo podcijeniti, ali mislim da su nešto slabiji, dok Jadrana vidim kao favorita za osvajanje prvog mjesta u skupini.”, istaknuo je trener kadeta Nikica Gulin.

“Ići ćemo utakmicu po utakmicu, pa kad dođemo do Jadrana, nećemo se predati iako su oni fizički prilično jači od nas.

Dobro smo trenirali zadnjih mjesec dana. Ovdje se želim posebno zahvaliti igračima i njihovim roditeljima koji su planove za godišnje odmore podredili vaterpolu i omogućili nam da se što bolje spremimo. Tijekom proteklog razdoblja trojica naših igrača (Bušić, Josipović i Ćosić) su bili na treninzima i natjecanjima s reprezentacijom, što je za njih bilo izvrsno iskustvo. A slijedećih par dana će pokazati gdje smo u odnosu na ostale ekipe.”, završio je Gulin.

Stanje u ekipi najbolje je oslikao golman Ćosić, koji je po izlasku iz bazena nakon zadnjeg treninga, kratko dobacio – “sanjamo medalju na Kupu”.

Na putu do ostvarenja snova Žapcima će biti potrebna pomoć prijatelja kluba, za koju smo uvjereni da neće izostati, u iduća četiri dana na Šalati. Sretno dečki!

Raspored nastupa kadeta Mladosti:

8.8. 19:00 Mladost – POŠK

9.8. 10:00 Solaris – Mladost

9.8. 18:00 Mladost – Jadran