Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti nadigrali Makarane na startu PH

event 30.01.2020.

Na Korčuli je počelo četverodnevno Prvenstvo Hrvatske za kadete (uzrast 2006. i mlađi). U prvom kolu Mladost je nadigrala Galeb MR iz Makarske s 12:7 (3:2, 1:4, 2:0, 6:1). Otvaranje Prvenstva Hrvatske za kadete počelo je po željama trenera Štritofa, izuzmemo li 5-6 minuta druge četvrtine tijekom kojih su Makarani bili bolji i postigli četiri […]

Na Korčuli je počelo četverodnevno Prvenstvo Hrvatske za kadete (uzrast 2006. i mlađi). U prvom kolu Mladost je nadigrala Galeb MR iz Makarske s 12:7 (3:2, 1:4, 2:0, 6:1).

Otvaranje Prvenstva Hrvatske za kadete počelo je po željama trenera Štritofa, izuzmemo li 5-6 minuta druge četvrtine tijekom kojih su Makarani bili bolji i postigli četiri gola u nizu. Ostatak susreta Mladost je bila u vodstvu, a konačnih 5 razlike plod je sjajne obrane i efikasnog napada u zadnje dvije četvrtine. U drugoj polovici utakmice Žapci su primili samo jedan gol a zabili su ih čak 8. Valja istaći dva gola iz konte Mladosti kao i realizaciju igrača više od 75%.

Luka Barišić je bio najefikasniji s 3 postignuta gola, dok su trojica Žabaca – Padro, Bučević i Mardešić i jedna Žabica – Stipanov postigli po 2 gola. Još se na listu strijelaca upisao i Vukojević s jednim golom.

Večeras su naši slobodni, a sutra u petak 31.1. ih očekuje susret protiv Zadra 1952 koji će odlučiti koliko bodova prenose Žapci u iduću fazu natjecanja.

Boje HAVK Mladost na Korčuli brane: Matija Prižmić, Vito Erceg, Amar Fajković, Marko Barišić, Roko Padro, Bruno Stančić, Roko Vukojević, Fran Dobrić, Ante Mardešić, Luka Barišić, Vitomir Pavičić, Bartul Bučević, Luka Matić i Aurora Stipanov, trener: Ratko Štritof i pomoćni trener: Hrvoje Hrestak