Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti osigurali polufinale

event 05.02.2016.

Kadeti Mladosti kolo prije kraja natjecanja po skupinama osigurali su nastup u polufinalu Prvenstva Hrvatske. U dosadašnjem dijelu natjecanja ostvarili su dvije uvjerljive pobjede. U četvrtak su natjecanje u Rijeci otvorili laganom pobjedom protiv gradskih rivala Medveščaka. Utakmica je završila 21:0, a najviše pogodaka (5) postigli su Dedić i Papež, dok je Požarić postigao 4. […]

Kadeti Mladosti kolo prije kraja natjecanja po skupinama osigurali su nastup u polufinalu Prvenstva Hrvatske. U dosadašnjem dijelu natjecanja ostvarili su dvije uvjerljive pobjede.

U četvrtak su natjecanje u Rijeci otvorili laganom pobjedom protiv gradskih rivala Medveščaka. Utakmica je završila 21:0, a najviše pogodaka (5) postigli su Dedić i Papež, dok je Požarić postigao 4.
Uoči početka druge utakmice, protiv KPK, naši mladići znali su da pobjedom osiguravaju nastavak natjecanja te su od početka ozbiljnim pristupom već na poluvremenu vodili 12:1. U nastavku utakmice malo su se ipak opustili te je na kraju rezultat bio 18:4. Zvuči nevjerojatno da je Dedić postigao 9!! golova na utakmici, među strijelcima su mu se pridružili Požarić s 5 i Papež s 4 gola. Zanimljivost je i to da su čak petorica igrača KPK skupili po 3 prekršaja.
U posljednjem kolu igramo protiv Mornara u 17 sati u petak. Zbog bolje gol razlike od Splićana, u slučaju neodlučenog rezultata ili naše pobjede, biti ćemo pobjednici naše skupine te ćemo u polufinalu igrati protiv drugoplasirane momčadi skupine B.
U skupini B prolaz su osigurali Jug i Primorje te će oni također u međusobnoj utakmici poslije podne odlučiti o pobjedniku skupine.