Posjeti HAVK Mladost web-shop
Kolo prije kraja nadmetanja po skupinama

Kadeti osigurali prvo mjesto u skupini

event 18.05.2024.

Kolo prije kraja nadmetanja u skupini, na prvom polufinalnom turniru Hrvatskog kupa za kadete, a koji se igra u zagrebačkom bazenu Iver, momci trenera Ratka Štritofa osigurali su prvo mjesto u skupini.

Štoviše, nakon tri odigrana kola jedini u svojoj skupini nisu osjetili gorčinu poraza.

U petak su mali Žapci odigrali dvije utakmice, a u prvoj su se poigrali malo s riječkim Primorjem EB. Završilo je naime čak 27:0!
Strijelci u toj golijadi bili su – Luka Terzić 6, Toni Cvitan 5, Vito Lokas 4, Tomislav Zore 3, Andrija Korda 3, Dorian Komar 2, Ante Đuranović 1, Fran Šušak 1 i Šimun Matošević 1.

U 4. kolu, u večernjim satima petka, nije baš nešto jako puno bolje prošao niti sastav Zadra 1952. Konačan je rezultat bio 17:3 (5:1, 4:0, 3:2, 5:0).
Strijelci za našu momčad bili su u ovom susretu – Luka Terzić 6, Toni Cvitan 5, Šimun Matošević 2, te po 1 gol Antonio Lulić, Antonio Kumrić, Dorian Komar i Juraj Šorić.

U 5. kolu, zadnjem u skupini Zagreb B, Mladost će u subotu igrati protiv Osijeka od 11.20. Osječka je momčad u dosadašnje im tri utakmice, pobijedila samo jednu i to očito najslabiji sastav u skupini, riječko Primorje EB (9:7).