Posjeti HAVK Mladost web-shop
Poluzavršnica Kupa RH za kadete

Kadeti osigurali završni turnir

event 04.06.2023.

U Makarskoj je odigran predzadnji dan nadmetanja na polufinalnom turniru Hrvatskog kupa za kadete. Prijepodne je završen prvi dio, da bi u večernjim satima već započeo i drugi dio turnira koji ‘nosi’ nova dva kola. U prijepodnevnim je satima, Mladost u derbiju za 1. mjesto prvog dijela turnira svladala splitski POŠK 1937 s minimalnih, ali […]

U Makarskoj je odigran predzadnji dan nadmetanja na polufinalnom turniru Hrvatskog kupa za kadete. Prijepodne je završen prvi dio, da bi u večernjim satima već započeo i drugi dio turnira koji ‘nosi’ nova dva kola.

U prijepodnevnim je satima, Mladost u derbiju za 1. mjesto prvog dijela turnira svladala splitski POŠK 1937 s minimalnih, ali vrijednih, 9:8.
Strijelci za Mladost bili su Ivan Maglica 4 gola, Ivan Strahonja 2, te po 1 Mark Modrić, Karlo Šindler i Toni Mihić. Gol za pobjedu, samo 8 sekundi do kraja postigao je Ivan Strahonja. Pobjeda za prvo mjesto u skupini!

U večernjim satima, mali mladostaši su svladali gradske suparnike iz ZPK, 9:7. Sada su po 3 gola postigli Ivan Maglica i Karlo Šindler, dok su po 1 pridodali Mark Modrić, Antonio Kumrić i Grgur Mihaljević.
Manje od dvije minute prije kraja, pobjednik je već bio odlučen u trenucima kada su naši Žapci poveli 9:6.

Mladost iz 4 utakmice ima 4 pobjede, a u nedjelju u posljednjoj utakmici igraju protiv još jednog zagrebačkog sastava, Medveščaka. Budući da četiri prvoplasirane momčadi stječu pravo nastupa na završnom turniru u Zagrebu (31. srpnja do 3. kolovoza), Žapci su već sigurni za završnicu.