Kadeti osmi na Prvenstvu Hrvatske

event 01.08.2021.

Kadeti HAVK Mladost poraženi su od Medveščaka 11:8 (1:3, 4:2, 4:1, 2:2) i na Prvenstvu Hrvatske, odigranom u Splitu, zauzeli su 8. mjesto. Nakon vodstva u prvoj četvrtini, Žapci su u drugoj, a posebice trećoj četvrtini, “izgubili korak” u odnosu na svoje gradske suparnike iz Medveščaka. Najistaknutiji strijelac u momčadi Mladosti bio je Udovičić sa […]

Kadeti HAVK Mladost poraženi su od Medveščaka 11:8 (1:3, 4:2, 4:1, 2:2) i na Prvenstvu Hrvatske, odigranom u Splitu, zauzeli su 8. mjesto.

Nakon vodstva u prvoj četvrtini, Žapci su u drugoj, a posebice trećoj četvrtini, “izgubili korak” u odnosu na svoje gradske suparnike iz Medveščaka. Najistaknutiji strijelac u momčadi Mladosti bio je Udovičić sa 3 gola, dva je gola zabio Stančić, a po jedan Dobrić, Sošić i Erenda.

Za Mladost su na Prvenstvu Hrvatske igrali: Karlo Subota, Dominik Udovičić, Petar Erenda, Vito Crvelin, Luka Plavra, Jakov Petrović Malešević, Ivano Babić, Fran Dobrić, Deni i Tin Sappe, Niko Sošić, Fabio Jakuš, Bruno Stančić, Bruno Leko i Andrija Čolović. Trener: Robert Sappe i pomoćni trener Damir Vincek.