Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti osvojili turnir u Mariboru!!

event 18.03.2018.

Kadeti Mladosti osvojili su međunarodni turnir u Mariboru, na kojem je od 16. – 18. ožujka nastupilo, osim Žabaca, još 6 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Mađarske. Mladostaši su turnir započeli u grupi A u kojoj su redom svladali klubove: Kanisza VSE (Mađarska) s rezultatom 16:1, VK Lošinj (Hrvatska) s 18:8 i Kamnik (Slovenija) s […]

Kadeti Mladosti osvojili su međunarodni turnir u Mariboru, na kojem je od 16. – 18. ožujka nastupilo, osim Žabaca, još 6 ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Mađarske.

Mladostaši su turnir započeli u grupi A u kojoj su redom svladali klubove: Kanisza VSE (Mađarska) s rezultatom 16:1, VK Lošinj (Hrvatska) s 18:8 i Kamnik (Slovenija) s 11:7. U polufinalu su igrači rođeni 2004. i 2005. godine, koje vodi Nikica Gulin, bili bolji od slovenskog Triglava rezultatom 9:5. U finalnoj utakmici čekao ih je protivnik iz grupe, slovenski Kamnik.
Mladi Žapci su i u finalu pokazali da su bolji od vršnjaka iz Slovenije i slavili s 11:10, ne dopustivši Kamniku niti jedno vodstvo. Uzeli su ne jednu, nego dvije “kante” jer je Luka Tkalčec proglašen najboljim igračem turnira.
Čestitke za Ćosića, Jugovca, Goršetu, Narančića, Bucića, Markića, Pantlika, Schonwalda, Lukovića, Ergića, Zaratustru Mihaljevića, Dražića i Tkalčeca, te njihovog trenera Gulina. Bravo dečki!
Trener Nikica Gulin rezimirao je nastup svojih igrača na turniru:
“Bio je to turnir po našoj mjeri, na kojem smo mogli iskazati svoju kvalitetu. Svi dečki su se jako trudili i zasluženo osvojili turnir. Puno nam znači ovo slavlje na turniru da mladići osjete slast pobjede, te da im to bude motivacija za buduće treninge i natjecanja.”