Kadeti pobjedom na Sveticama izborili Kantridu

event 19.01.2019.

Pobjedom nad Medveščakom 11:4 (1:0, 6:1, 2:1, 2:2) kadeti Mladosti plasirali su se na finalni turnir Prvenstva Hrvatske koji se održava u Rijeci od 31. do 3.2. Drugi susret istih suparnika u tri dana donio je, očekivano, sličan rezultat. Mladost je i ovaj puta bila bolja, posebice u drugoj četvrtini, u kojoj je i nastala […]

Pobjedom nad Medveščakom 11:4 (1:0, 6:1, 2:1, 2:2) kadeti Mladosti plasirali su se na finalni turnir Prvenstva Hrvatske koji se održava u Rijeci od 31. do 3.2.
Drugi susret istih suparnika u tri dana donio je, očekivano, sličan rezultat. Mladost je i ovaj puta bila bolja, posebice u drugoj četvrtini, u kojoj je i nastala rezultatska prednost koju su Žapci održavali do kraja susreta. Mali broj primljenih golova, a bilo bi ih i manje da Medvedi nisu zabili 2-3 gola preciznim šutevima od vratnice, ukazuje vrlo dobru igru Mladosti u obrani. Posebno valja istaknuti Josipovićevu igru na beku koji je danas bio i najbolji strijelac. Kao i prije tri dana, Žapci su u napadačkim akcijama bili raznovrsni i učinkoviti, te sasvim zasluženo slavili na kraju utakmice.
Po završetku susreta trener Gulin kratko je kazao:
“U tri dana smo dva puta svladali Medveščak, potpuno očekivano. Svi igrači su dobili priliku da pokažu koliko mogu i znaju. Iako nemamo previše vremena, čeka nas puno posla u pripremama za završni turnir.”
I ne sumnjamo da će se dečki dobro pripremiti budu li svi zdravi i redoviti na treninzima.
Sastav Mladosti: Ćosić, Brkić (2), Halar, Rogulj, Josipović (5), Bušić (3), Meić, Antunović, Gregurić, Katičić, Kvaternik, Bučević (1), Luetić i Boroz. Trener: Nikica Gulin