Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti pobjedom protiv Medveda izborili završnicu Kupa RH

event 28.06.2018.

Kadeti su drugi puta u dva dana svladali vršnjake iz Medveščaka. Ovaj puta pobjeda je izborena na Savi, a rezultat je bio 12:6 (1:0, 3:1, 3:3, 5:2) Druga utakmica u dva dana između dvaju suparnika, koji se jako dobro poznaju, donijela je nešto drugačiji tijek rezultata. Žapci nisu počeli toliko agresivno, kao dan prije, valjda […]

Kadeti su drugi puta u dva dana svladali vršnjake iz Medveščaka. Ovaj puta pobjeda je izborena na Savi, a rezultat je bio 12:6 (1:0, 3:1, 3:3, 5:2)

Druga utakmica u dva dana između dvaju suparnika, koji se jako dobro poznaju, donijela je nešto drugačiji tijek rezultata. Žapci nisu počeli toliko agresivno, kao dan prije, valjda uvjereni da pobjeda može doći sama od sebe. U prvoj četvrtini pogodio je samo Narančić za 1:0. U drugom dijelu stvari su za Mladost krenule nabolje. Dva gola Mihaljevića i jedan Tkalčeca i na promjenu strana se odlazi s 4:1 za bijele. Treća dionica ponudila je najizjednačeniju igru. Za Žapce po jedan gol su postigli svaki od spomenutog trolista: Narančić – Tkalčec – Mihaljević. Njih su trojica igrali glavnu rolu i u posljednjoj četvrtini, zabivši ponovo po jedan gol svaki, a još su po jedan gol su pridodali Bucić i Luković.
Ovom pobjedom igrači, koje vodi trener Gulin, izborili su završnicu Kupa Hrvatske koja se za tjedan dana igra na plivalištu Mladosti uz Savu. Prilika je to da naši kadeti pokažu svoju kvalitetu, što će im biti puno lakše budu li imali podršku s tribina.