Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti: Poraz na startu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske

event 15.12.2018.

Kadeti Mladosti visoko su poraženi od vršnjaka iz Primorja rezultatom 5:13 (2:2, 0:2, 1:5, 2:4) u utakmici kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske. Prva četvrtina utakmice je ono što će trener Šafarić i njegovi igrači pamtiti po dobrom. U tom su dijelu utakmice s dva gola Bušića uspjeli anulirati vodstvo Primorja i otići na odmor s neodlučenim […]

Kadeti Mladosti visoko su poraženi od vršnjaka iz Primorja rezultatom 5:13 (2:2, 0:2, 1:5, 2:4) u utakmici kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske.
Prva četvrtina utakmice je ono što će trener Šafarić i njegovi igrači pamtiti po dobrom. U tom su dijelu utakmice s dva gola Bušića uspjeli anulirati vodstvo Primorja i otići na odmor s neodlučenim rezultatom. Slijedilo je 14 minuta bez pogotka za Žapce, uz nekoliko nerealiziranih igrača više. I dok naši dečki nisu uspjeli zabiti, Primorje se odvojilo na 7:2 i utakmica je praktično bila riješena. “Post” Mladosti je golom iz peterca prekinuo Bartul Bučević, a onda je opet uslijedila serija Primorjaša od 5 golova u nizu.
Tek pred kraj susreta su Bučević i Katičić svojim zgodicima uspjeli donekle ublažiti poraz.
Uz Primorje i Mladost, u kvalifikacijskoj skupini su i kadeti Medveščaka, a prve dvije ekipe izravno ulaze na Prvenstvo Hrvatske, dok posljednja ekipa ide u dodatno razigravanje.