Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti poraženi na Kantridi

event 05.06.2019.

Put u Rijeku nije bio uspješan za kadete Mladosti. Žapci su u drugom nastupu na kvalifikacijama za Kup Hrvatske poraženi od Primorja rezultatom 15:7 (4:2, 3:2, 5:0, 3:3). U oslabljenom sastavu, sa samo 12 igrača u zapisniku, Mladostaši su dobro odigrali prvu četvrtinu i pol, te čitavu zadnju četvrtinu. Nažalost po igrače trenera Gulina, od […]

Put u Rijeku nije bio uspješan za kadete Mladosti. Žapci su u drugom nastupu na kvalifikacijama za Kup Hrvatske poraženi od Primorja rezultatom 15:7 (4:2, 3:2, 5:0, 3:3).

U oslabljenom sastavu, sa samo 12 igrača u zapisniku, Mladostaši su dobro odigrali prvu četvrtinu i pol, te čitavu zadnju četvrtinu. Nažalost po igrače trenera Gulina, od sredine druge četvrtine  do pretkraj treće, domaćin je napravio seriju od 8 uzastopnih golova i sa 4:4 otišao na nedostižnih 12:4.

Najbolju igru kod Žabaca je pružio Jan Bušić s čak 5 postignutih golova, dok su po jedan gol postigli Filip Josipović i Tomislav Kvaternik.

Mladost nakon dva kola kvalifikacija ima poraz od Primorja i nerješeno s Medveščakom, a iduća, i to vrlo bitna, utakmica je u petak 7.6. na Savi u 20:30 protiv Medveščaka.