Kadeti poraženi na startu

event 14.01.2017.

Polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za kadete u Splitu nije dobro počeo za Mladostaše. U prvoj utakmici poraženi su od Juga rezultatom 12:6. Prve dvije četvrtine bile su izjednačene u kojima su Dubrovčani imali tek minimalnu prednost te se na promjenu strana otišlo pri rezultatu 6:5. Nažalost u nastavku utakmice mladi Žapci kao da su stali […]

Polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske za kadete u Splitu nije dobro počeo za Mladostaše. U prvoj utakmici poraženi su od Juga rezultatom 12:6.

Prve dvije četvrtine bile su izjednačene u kojima su Dubrovčani imali tek minimalnu prednost te se na promjenu strana otišlo pri rezultatu 6:5. Nažalost u nastavku utakmice mladi Žapci kao da su stali te punih 12 minuta nisu postigli pogodak. Jugaši u tom periodu ih postižu čak 5 te dolaze do lagane pobjede.

Najviše pogodaka kod Mladosataša postigao je Mihić (3), ali nažalost samo u prvom dijelu utakmice kada je od zagrebačkih 4 on postigao 3 gola. U listu strijelaca sa po jednim golom upisali su se Holzinger, Bušić i Tkalčec.

Sljedeću utakmicu mladi Žapci igraju protiv domaćeg Jadrana u subotu u 11:40. Jadran je u prvom susretu izgubio od KPK 11:5 što daje veliku važnost ovom dvoboju. U slučaju pobjede, Mladostaši bi osigurali nastup na završnom final 6 turniru, dok bi u slučaju poraza prolaz dalje bio pod velikim pitanjem.