Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti poraženi od Jadrana i bore se za 7. mjesto

event 01.08.2021.

U razigravanju za plasman od 5.-8. mjesta kadeti Mladosti izgubili su od splitskog Jadrana 9:8 (4:3, 1:1, 2:1, 2:3) i turnir završavaju utakmicom protiv Medveščaka koja će odlučiti o 7. i 8. mjestu na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske. Igrači trenera Sappea susret su otvorili vodstvom, ali su Splićani još u prvoj četvrtini preokrenuli rezultat u svoju […]

U razigravanju za plasman od 5.-8. mjesta kadeti Mladosti izgubili su od splitskog Jadrana 9:8 (4:3, 1:1, 2:1, 2:3) i turnir završavaju utakmicom protiv Medveščaka koja će odlučiti o 7. i 8. mjestu na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske.

Igrači trenera Sappea susret su otvorili vodstvom, ali su Splićani još u prvoj četvrtini preokrenuli rezultat u svoju korist.

Mladost je čitav susret bila u zaostatku 1-2 gola, a susret je riješen sredinom zadnje četvrtine nakon što se Jadran “odlijepio” na 9:6. Do kraja utakmice Žapci su uspjeli ublažiti poraz.

Strijelci za Mladost: Udovičić 3, Stančić 2, Dobrić 2 i Čolović 1 (koji se odzlijedio i neće konkurirati za posljednju utakmicu).

Na kraju turnira naši dečki igraju protiv gradskih suparnika Medveščaka, protiv kojeg su u kvalifikacijama odigrali neizvjesnu utakmicu koja je završena neriješenim rezultatom.