Kadeti poraženi od Juga

event 31.01.2019.

Kadeti Mladosti upisali su poraz protiv Juga CO u 2. kolu Prvenstva Hrvatske. Dubrovčani su bili bolji s 10:5 (3:0, 2:2, 3:2, 2:1). Prva četvrtina, koju su Žapci izgubili s 3:0, u mnogome je odredila daljnja događanja na plivalištu Zdravko Ćiro Kovačić. Pokušali su se igrači Mladosti vratiti u utakmicu boljom igrom u 2. četvrtini […]

Kadeti Mladosti upisali su poraz protiv Juga CO u 2. kolu Prvenstva Hrvatske. Dubrovčani su bili bolji s 10:5 (3:0, 2:2, 3:2, 2:1).
Prva četvrtina, koju su Žapci izgubili s 3:0, u mnogome je odredila daljnja događanja na plivalištu Zdravko Ćiro Kovačić. Pokušali su se igrači Mladosti vratiti u utakmicu boljom igrom u 2. četvrtini koja je završila neodlučeno. Nadu u povoljan ishod vratio je Katičić golom iz peterca kada je sredinom 3. četvrtine smanjio na 6:4. Ali potom igrači Juga postižu 4 gola u nizu i tu je priči bio kraj. Poraz je ublažio Mardešić realiziravši igrača više.
Dvostruki strijelac za Mladost bio je Katičić, a Bučević, Brkić i Mardešić su zabili po jedan gol.
Trener Gulin je ovako prokomentirao poraz:
“Imali smo puno tehničkih grešaka i krivih dodavanja, koje je fizički dominantniji Jug znao kazniti. Sutra nas čeka borba za prva dva mjesta u skupini A koja vode u razigravanje za medalje.”
Idući nastup kadeti imaju sutra, 1.2. u 12:00 protiv ZPK. U poslijepodnevnom programu protivnik im je šibenski Solaris, s početkom u 19:30.