Kadeti preko Solarisa do borbe za medalje

event 01.02.2019.

Kadeti Mladosti osvojili su 2. mjesto u skupini A i nastavljaju natjecanje u skupini od 1.-4. mjesta na Prvenstvu Hrvatske. U 4. kolu pobijedili su Solaris 14:8 (3:1, 6:2, 3:1, 2:4). Nakon jutrošnje nešto teže izborene pobjede, Žapci su u večernjem izdanju podigli razinu ozbiljnosti i slavili protiv Solarisa sa 6 zgoditaka razlike. Ovom pobjedom […]

Kadeti Mladosti osvojili su 2. mjesto u skupini A i nastavljaju natjecanje u skupini od 1.-4. mjesta na Prvenstvu Hrvatske. U 4. kolu pobijedili su Solaris 14:8 (3:1, 6:2, 3:1, 2:4).
Nakon jutrošnje nešto teže izborene pobjede, Žapci su u večernjem izdanju podigli razinu ozbiljnosti i slavili protiv Solarisa sa 6 zgoditaka razlike. Ovom pobjedom igrači koje vodi trener Nikica Gulin osvojili su, kolo prije kraja, drugo mjesto u skupini A, iza dubrovačkog Juga i sutra, 2.2. u 20:30 igraju protiv domaćeg Primorja.
Grupu ekipa za medalje čine Jug i Primorje, svaki s prenesena 3 boda, te Mladost bez bodova isto kao i bolji iz splitskog dvoboja Jadrana i POŠK-a koji je na programu sutra ujutro.
U utakmici protiv Solarisa najviše golova postigli su Josipović i Katičić po 4, tri gola zabio je Bušić, a po jedan Mardešić, Padro i Kvaternik. Vratar Ćosić sakupio je 5 obrana, među kojima i obranu kod peterca u prvoj četvrtini kod vodstva Žabaca 3:1.
Večeras su svi igrači dobili priliku zaigrati, a zadnju četvrtinu su kompletno odigrali igrači koji inače imaju manju minutažu.
Trener Gulin je bio kratak: “Ovo je bilo dobro. Sutra ujutro se odmaramo a navečer ćemo se boriti protiv Primorja.”