Kadeti protiv Mornara za Kup i Nardellija

event 16.07.2016.

Kadeti Mladosti izborili su nastup u finalu Kupa Hrvatske gdje će igrati protiv Moranara. Finale se igra u nedjelju u 12:15 na bezenu u zadarskom Višnjiku. U polufinalnoj utakmici igrači trenera Šafarića pobijedili su riječko Primorje rezultatom 12:7. Ovom pobjedom Žapci su uzvratili Primorjašima za poraz u polufinalu (8:6) zimskog Prvenstva Hrvatske. Utakmica nije dobro […]

Kadeti Mladosti izborili su nastup u finalu Kupa Hrvatske gdje će igrati protiv Moranara. Finale se igra u nedjelju u 12:15 na bezenu u zadarskom Višnjiku.

U polufinalnoj utakmici igrači trenera Šafarića pobijedili su riječko Primorje rezultatom 12:7. Ovom pobjedom Žapci su uzvratili Primorjašima za poraz u polufinalu (8:6) zimskog Prvenstva Hrvatske.
Utakmica nije dobro počela za Mladostaše, gubili su 2:0 na samom početku utakmice, ali se na predah otišlo neodlučenim rezultatom (2:2). Primorje je još povelo sa 3:2, ali tada Žapci rade seriju 3:0 te stečenu prednost nisu ispuštali do kraja utakmice.
Najbolji igrač utakmice bio je Papež koji je postigao 4 gola, a veliki doprinos dao je vratar Kužić sa 9 obrana.
U drugom polufinalu Mornar je pobijedio Zadar rezultatom 12:6.
Treba naglasiti da ako trener Šafarić i njegovi mladići slave u finalu, osim trofeja Kupa Hrvatske, osigurati će svome klubu i trofej Nardelli.