Posjeti HAVK Mladost web-shop
Preostaju još 2 utakmice

Kadeti s 2. mjesta u drugi dio turnira

event 04.02.2024.

Naši su kadeti u Zadru, na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske, u drugom subotnjem susretu, ukupno 3. kolu, doživjeli prvi poraz

Bolja je bila momčad Solarisa 8:7 (3:1, 0:2, 2:4, 3:0).
Iz rezultata, točnije njegovog kretanja, već je poprilično jasno da je odluka ‘pala’ u zadnjoj četvrtini.

Derbi za prvo mjesto u B skupini u Višnjiku opravdao je očekivanja. Utakmica zanimljiva, dinamična, puna preokreta, rezultatskih obrata. Šibenčani su bolje otvorili, poveli 2:0 i 3:1 na kraju prve četvrtine, da bi nakon izjednačenja u drugoj dionici, treća pripala momcima trenera Ratka Štritofa. Mladost je bila u tom razdoblju povela 6:4 i 7:5.

Nažalost, zadnjih 7 minuta (toliko traje četvrtina u ovom uzrastu), mali mladostaši nisu postigli više niti jedan pogodak. U biti, post u golovima je potrajao i malo više jer je pogodak za 7:5 postignut dvije minute prije kraja treće dionice.
Solaris pak nije opraštao, iskoristio je ponuđenu priliku, te s tri pogotka riješio susret u svoju korist. Zanimljivo je da su sva tri gola mali Šibenčani postigli u zadnje dvije minute.

Strijelci za Mladost bili su – Tomislav Zore 2, te po 1 pogodak Vito Lokas, Luka Terzić, Toni Cvitan, Antonio Kumrić i Dorian Komar. 

Ovakvim ishodom naša momčad sa 6 bodova iz tri utakmice je ušla u drugi dio polufinalnog turnira u kojem će odigrati jednu utakmicu u nedjelju, protiv Medveščaka u 16.20, te iznimno jednu u ponedjeljak sučelice Primorja EB u 09.50 sati.