Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti s drugog mjesta na finalni turnir Kupa Hrvatske

event 31.07.2022.

Za kraj polufinalnog turnira igranog na Šalati, kadeti HAVK Mladosti upisali su uvjerljivu pobjedu protiv KPK 26:4 (12:3, 3:0, 5:1, 6:0). Igrači, koje vode trener Sappe i pomoćna trenerica Marinković, prikazali su još jednu dopadljivu utakmicu u kojoj su nadigrali goste iz Koručule, za koje valja naglasiti da su došli u izrazito podmlađenom sastavu u […]

Za kraj polufinalnog turnira igranog na Šalati, kadeti HAVK Mladosti upisali su uvjerljivu pobjedu protiv KPK 26:4 (12:3, 3:0, 5:1, 6:0).

Igrači, koje vode trener Sappe i pomoćna trenerica Marinković, prikazali su još jednu dopadljivu utakmicu u kojoj su nadigrali goste iz Koručule, za koje valja naglasiti da su došli u izrazito podmlađenom sastavu u kojem je bila većina igrača i igračica iz nižih dobnih kategorija.

Mladost Korčulana nikako ne umanjuje kvalitetu igre naše Mladosti i zasluženi plasman na finalni turnir Kupa Republike Hrvatske koji je na programu na jesen. Izmamili su dečki pljesak solidno popunjenih tribina plivališta na Šalati.

Slijedi nam ljetna stanka a termin i domaćin finalnog turnira biti će potvrđen uskoro.

Osim raspoloženih i efikasnih igrača, svijetle trenutke imali su i vratari Radman i Subota koji su obranili svaki po jedan peterac. Uz to je Radman postigao i gol s centra na isteku druge četvrtine, što sve manje postaje biti kuriozitet budući da je Petar Radman i nedavno bio strijelac na turniru mlađih kadeta.

U klubu nastupa ljetna stanka za mlađe kategorije. Igračima i trenerima želimo lijep i ugodan odmor nakon kojeg mogu krenuti u nove pobjede za Mladost!

Strijelci: Čolović 7, Petrović Malešević 6, Erenda 5, Sappe 4, Šindler1, Šorić 1, Mihaljević 1 i Radman 1.