Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti s trećeg mjesta u četvrtfinale

event 06.07.2018.

Kadeti Jadrana svladali su Mladost 13:7 u posljednjoj utakmici skupine B kadetskog Kupa Hrvatske. Žapci u subotu 10:30 igraju četvrtfinale protiv Mornara. Splićani su potvrdili ulogu favorita te su zasluženo slavili i potvrdili prvo mjesto u skupini. U prvom dijelu utakmice momčadi su igrale na “refule”. Prvo Splićani rade seriju 4:0 nakon čega Mladostaši postižu […]

Kadeti Jadrana svladali su Mladost 13:7 u posljednjoj utakmici skupine B kadetskog Kupa Hrvatske. Žapci u subotu 10:30 igraju četvrtfinale protiv Mornara.

Splićani su potvrdili ulogu favorita te su zasluženo slavili i potvrdili prvo mjesto u skupini. U prvom dijelu utakmice momčadi su igrale na “refule”. Prvo Splićani rade seriju 4:0 nakon čega Mladostaši postižu tri gola u nizu za 4:3. Uslijedila je serija 6:0 Jadranaša i nakon toga se Žapci nisu više mogli vratiti u utakmicu.
Pri rezultatu 1:0 trener Mladosti, Gulin, zbog prigovora bio je isključen te je do kraja momčad vodio Šafarić.
Nevjerojatnu utakmicu odigrao je Jadranaš Stojanac koji je bio nerješiv problem za Mladostaše te je postigao 10 golova. Posebno treba istaknuti njegov pogodak za 9:3 kada je na centarskoj poziciji izbacio dvojicu Mladostaša.
Kod Žabaca najbolji je bio Tkalčec postigavši 4 gola. Po jedan gol postigli su Bušić, Josipović i Zaratustra Mihaljević.
Trener Gulin neće moći biti na klupi u četvrtfinalu. Osvrnuo se na dosadašnji tijek turnira te najavio dvoboj protiv Mornara:
Do sada su se sve prognoze za ovaj turnir ostvarile te Jadran, Jug i KPK su momčadi koje su ispred ostalih. Mi smo ujutro zasluženo pobijedili POŠK i sada očekujemo Mornara. S njima također možemo igrati i naše ambicije rastu te želimo u polufinale. Nažalost u žaru borbe sam dobio crveni karton te neću moći voditi momčad. Dejan Šafarić če me dostojno zamijeniti“.
Subota ujutro rezervirana je za četvrtzavršnicu. Mladostaši će igrati protiv Mornara koji je zauzeo drugo mjesto u skupini A. Splićani su slavili protiv Primorja i ZPK dok su izgubili od KPK.