Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti s vrha na završnicu

event 18.06.2016.

Kadeti Madosti upisali su sve tri pobjede na turniru poluzavršnice igranom u Zagrebu. U posljednja dva kola svladali su POŠK i Medveščak te izborili direktan plasman u polufinale. Nakon što su pobijedili najtežeg protivnika u prvom kolu (Juga), u nastavku turnira od naših kadete očekivali smo dvije pobjede što su oni i ostvarili. Prvo su […]

Kadeti Madosti upisali su sve tri pobjede na turniru poluzavršnice igranom u Zagrebu. U posljednja dva kola svladali su POŠK i Medveščak te izborili direktan plasman u polufinale.

Nakon što su pobijedili najtežeg protivnika u prvom kolu (Juga), u nastavku turnira od naših kadete očekivali smo dvije pobjede što su oni i ostvarili. Prvo su svadali POŠK 8:5, a krajnji rezultat i nije pravi pokazatelj stanja u bazenu. Mladostaši su poveli 3:0 i 7:2, ali su se završnici malo opustili te su Splićani uspjei smanjiti rezultat. S tom pobjedom Žapci su već i prije kraja turnira osigurali prvo mjesto u skupini te im je susret protiv Medveščaka bio revijalnog karaktera.
Međutim i taj posljednji susret igrači trenera Šafarića odigrali su ozbiljno te su svladai domaćine sa velikih 12:3.
Plasman na završnicu iz zagrebačke skupine izborili su Mladost, Jug i POŠK. Mladostašo kao prvoplasirana ekipa izborili su direktan plasman u polufinale, dok će Dubrovčani i Splićani morat ostvariti još jednu pobjedu za plasman među četiri najbolje ekipe.
U drugoj skupini, igranoj u Zadru, plasman na završnicu izborili su Mornar, Primorje i Zadar. Mladostaši u polufinalu čekaju boljeg iz susreta Primorja i POŠK-a. Završnica će se igrati od 15.-17.7., a još nije poznata lokacija odigravanja.
Svakako treba naglasii da je Mladostaš Martin Papež sa 8 golova među najboljim strijelcima oba poluzavršna turnira.