Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti startaju protiv POŠK-a

event 01.03.2018.

Kadeti Mladosti danas u 18:10 otvaraju svoj nastup na Prvenstvu Hrvatske. U jutarnjim satima na Korčuli su odradili svoj prvi trening. Nakon što su naši kadeti u srijedu sretno stigli na otok Korčulu, svoj prvi dodir sa bazenom imali su u četvrtak ujutro. Trener Gulin poveo ih je na lagani trening kako bi se što […]

Kadeti Mladosti danas u 18:10 otvaraju svoj nastup na Prvenstvu Hrvatske. U jutarnjim satima na Korčuli su odradili svoj prvi trening.

Nakon što su naši kadeti u srijedu sretno stigli na otok Korčulu, svoj prvi dodir sa bazenom imali su u četvrtak ujutro. Trener Gulin poveo ih je na lagani trening kako bi se što bolje pripremili za popodnevnu utakmicu.
Na startu turnira igraju protiv POŠK-a te prema najavama to bi im trebala biti najbitnija utakmica u skupini. Trener Gulin upravo je POŠK-a okarakterizirao kao glavnog konkurenta za treće mjesto. Sustav natjecanja je takav da pobjednik skupine će izboriti direktan plasman u polufinalu dok će drugoplasirani i trećeplasirani igrati u četvrtfinalu. Posljednja momčad u skupini razigravat će za plasman od 5.-8.mjesta sa poraženim četvrtfinalistima.
Poželimo mladim Žapcima puno sreće u njihovom prvom nastupu na ovom turniru.