Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti startali s pobjedom

event 16.09.2022.

U Zagrebu je u četvrtak navečer (15. rujna) počeo završni turnir Hrvatskog kupa za uzrast kadeta. Između 8 momčadi podijeljenih u dvije skupine nalaze se i naši mladići, kadeti Mladosti. U 1. su kolu, mladi Žapci svladali Solaris iz Šibenika, uvjerljivo 13:6. U momčadi koju vodi trener Robert Sappe, strijelci su bili – Andrija Čolović […]

U Zagrebu je u četvrtak navečer (15. rujna) počeo završni turnir Hrvatskog kupa za uzrast kadeta. Između 8 momčadi podijeljenih u dvije skupine nalaze se i naši mladići, kadeti Mladosti. U 1. su kolu, mladi Žapci svladali Solaris iz Šibenika, uvjerljivo 13:6.

U momčadi koju vodi trener Robert Sappe, strijelci su bili – Andrija Čolović 5, Petar Erenda, Jakov Petrović Malešević i Matej Šorić po 2 pogotka, te po jedan gol Leo Radetić i Deni Sappe.

Drugog dana natjecanja, u petak, naši mladići igraju dva kola. Prvo od 10.30 sati protiv Zadra 1952, te u večernjim satima od 20.15 protiv splitskog Jadrana. Momčad koja osvoji prvo mjesto u skupini, steći će izravan plasman u polufinale Kup, dok drugo i trećeplasirana momčad igraju četvrtfinale.