Kadeti stopostotni u prvom dijelu poluzavršnice PH

event 04.03.2022.

Nova utakmica – nova pobjeda kadeta HAVK Mladost na poluzavršnom turniru Prvenstva Hrvatske u Splitu. U trećem su kolu mladi Žapci bili bolji od vršnjaka Zadra 18:7. I treće kolo naši su mladi igrači otvorili uvjerljivo, samouvjereno, jako. 5:1 nakon prvih sedam minuta igre dalo je do znanja Zadru u kojem će se smjeru kretati […]

Nova utakmica – nova pobjeda kadeta HAVK Mladost na poluzavršnom turniru Prvenstva Hrvatske u Splitu. U trećem su kolu mladi Žapci bili bolji od vršnjaka Zadra 18:7.

I treće kolo naši su mladi igrači otvorili uvjerljivo, samouvjereno, jako. 5:1 nakon prvih sedam minuta igre dalo je do znanja Zadru u kojem će se smjeru kretati ova utakmica. Nastavila se izrazita prednost i kroz ostatak utakmice za konačnih +11.

Vrh večerašnje liste strijelaca predvodio je Andrija Čolović sa sjajnih 6 pogodaka, po 4 su dodali Jakov Petrović Malešević i Deni Sappe, Matej Šorić dodao je 2, dok su jednom precizni bili Leo Radetić i Luka Petković.

Ovom utakmicom završen je prvi dio nadmetanja na poluzavršnici PH. Sada slijedi drugi dio u kojem se spajaju dvije skupine te se prenose svi bodovi. Mladost će tako kao prvoplasirana momčad sa svih 9 bodova nastaviti natjecanje te će odigrati još dva susreta protiv drugo i trećeplasiranih momčadi A skupine. Na završni turnir će se plasirati četiri najbolje momčadi ukupnog poretka.

Sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu navečer, kada Mladostaši igraju protiv Opatije, trećeplasirane momčadi A skupine. Susret je na rasporedu u 19:50 h.