Kadeti svladali ZPK u 3. kolu PH

event 01.02.2019.

Prebolivši sinoćnji poraz od Juga, kadeti Mladosti su se vratili na pobjedničku stazu. U 3. kolu Prvenstva Hrvatske svladali su ZPK 10:4 (0:1, 4:1, 4:1, 2:1) i sada su na korak od plasmana među prve četiri ekipe. Utakmica nije počela po željama naših mladih igrača i njihovog vodstva. Rani gol sugrađana iz ZPK kao da […]

Prebolivši sinoćnji poraz od Juga, kadeti Mladosti su se vratili na pobjedničku stazu. U 3. kolu Prvenstva Hrvatske svladali su ZPK 10:4 (0:1, 4:1, 4:1, 2:1) i sada su na korak od plasmana među prve četiri ekipe.
Utakmica nije počela po željama naših mladih igrača i njihovog vodstva. Rani gol sugrađana iz ZPK kao da je malo poremetio koncepciju igre pa Žapci ne uspijevaju zabiti gol sve do sredine 2. četvrtine. A tada se razgoropadio Filip Josipović i u samo četiri minute postigao isto toliko golova, te potpuno preokrenuo utakmicu. To kao da je ponukalo Filipove suigrače da mu se priključe u zabijanju golova, pa su po 2 gola na utakmici postigli Bušić i Kvaternik, te po jedan Halar i Brkić. Golman i kapetan Ćosić upisao je 8 obrana na utakmici, odnosno visokih 67%.
Trener Gulin nije bio baš zadovoljan nastupom svojih igrača:
“Ova pobjeda je očekivana, ali igra je bila jako loša uz puno grešaka. Vjerojatno je tome razlog umor, ali i neozbiljnost i nediciplina.”
Mladost večeras u 19:30 završava nastup u grupi A utakmicom protiv Solarisa koji je u prethodna dva nastupa poražen. Nakon toga, u subotu prije podne Žapci su slobodni, a idući ih nastup očekuje u subotu navečer, vrlo vjerojatno u grupi od 1-4. mjesta.