Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti teškom mukom dobili ZPK

event 03.03.2018.

Nakon poraza od splitskog Jadrana nije bilo puno vremena za odmor jer je naše dečke čekao susret protiv ZPK. Teže od očekivanog igrači trenera Gulina i pomoćnika Šafarića su slavili rezultatom 11:9 (2:2, 4:0, 2:3, 3:4) Žapci su na početku utakmice glavama bili u susretu s Jadranom koji je završio prije nešto više od 4 […]

Nakon poraza od splitskog Jadrana nije bilo puno vremena za odmor jer je naše dečke čekao susret protiv ZPK. Teže od očekivanog igrači trenera Gulina i pomoćnika Šafarića su slavili rezultatom 11:9 (2:2, 4:0, 2:3, 3:4)
Žapci su na početku utakmice glavama bili u susretu s Jadranom koji je završio prije nešto više od 4 sata, što je omogućilo dječacima iz ZPK da povedu s 1:0 i 2:1. U drugom dijelu utakmice stvari dolaze na mjesto i Mladostaši zabijaju 4 gola neprimivši niti jedan.
Nakon što su ekipe zamijenile strane, mladi Žapci kao da spuštaju tempo pa se njihovi gradski suparnici primiču na dva zgoditka razlike, da bi na isteku četvrtine Narančić zabio za 8:5. Ali ni to nije bilo dovoljno da Mladostaši prelome utakmicu, jer igrači ZPK nisu odustajali ni na 3 razlike. U posljednje tri minute ušlo se s minimalnih 9:8 na strani Mladosti. Ključni, deseti gol pao je nakon peterca kojeg je izborio danas ponajbolji Goran Narančić, a zabio Jugovac. Do kraja još jedan gol sa svake strane za konačnih 11:8. Valja istaknuti i vratara Dražića koji je sakupio 9 obrana.
Strijelci za Mladost bili su: Narančić, Jugovac i Schonwald s po 3 zgoditka, te Tkalčec i Zaratustra Mihaljević koji su zabili svaki po 1 gol.
Naši dečki turnir završavaju nedjeljnom utakmicom za 5. mjesto protiv boljeg iz dvoboja Primorje – Zadar 1952, koja je na programu u 10:10.