Kadeti tijesno svladali Medveščak na Savi

event 13.12.2019.

Pobjedom nad Medveščakom 7:6 (2:1, 1:4, 3:0, 1:1) kadeti Mladosti praktično su osigurali nastup na finalnom turniru koji će se održati od 30.1.-2.2. u, zasada, još nepoznatom gradu. U utakmici s malo golova, ali i prekršaja za isključenje (po pet “faulova” sa svake strane), Mladost je krenula bolje i povela pogocima najprije Bučevića za 1:0, […]

Pobjedom nad Medveščakom 7:6 (2:1, 1:4, 3:0, 1:1) kadeti Mladosti praktično su osigurali nastup na finalnom turniru koji će se održati od 30.1.-2.2. u, zasada, još nepoznatom gradu.

U utakmici s malo golova, ali i prekršaja za isključenje (po pet “faulova” sa svake strane), Mladost je krenula bolje i povela pogocima najprije Bučevića za 1:0, a zatim i Padre za 2:1. U drugom dijelu susreta, incijativu je preuzeo Medveščak pa se na zamjenu strana otišlo s 5:3 za Medvjede. U toj je četvrtini jedini gol za Mladost zabio Luka Barišić.

U trećoj četvrtini igrači trenera Štritofa preuzimaju konce igre u svoje ruke i pogocima Padre, Fajkovića, pa opet Padre stvaraju prednost od jednog gola.

Tko zna bi li Mladost slavila nakon ove utakmice da vratar Prižmić nije zaustavio peterac na početku zadnje četvrtine. Iako je Medveščak nakon toga uspio poravnati rezultat na 6:6, Luka Barišić, svojim drugim golom donosi pobjedu Žapcima.

Pobjedu koja našim kadetima otvara vrata završnice čak i prije zadnjeg kola u subotu, kada Mladost dočekuje Primorje EB.