Kadeti u borbi za broncu

event 06.02.2016.

Kadeti Mladosti izgubili su u polufinalu Prvenstva HRvatske od Primorja rezultatom 8:6 te će se u nedjelju boriti protiv Juga za brončanu medalju. Polufinalna utakmica protiv domaćina bila je puna preokreta. Žapci su poveli 1:0, ali do kraja prve četvrtine primaju 3 gola te se na odmor odlazi s prednošću Primorjaša od 3:1. Najbolji strijelac […]

Kadeti Mladosti izgubili su u polufinalu Prvenstva HRvatske od Primorja rezultatom 8:6 te će se u nedjelju boriti protiv Juga za brončanu medalju.

Polufinalna utakmica protiv domaćina bila je puna preokreta. Žapci su poveli 1:0, ali do kraja prve četvrtine primaju 3 gola te se na odmor odlazi s prednošću Primorjaša od 3:1. Najbolji strijelac turnira, Dodić, svoj prvi pogodak postigao je na početku 2. četvrtine, međutim već u sljedećem napadu je zaradio svoje treće isključenje te jako oslabio svoju momčad, a do kraja je preostalo više od dvije i pol četvrtine. Žapci su se brzo oporavili te sa još 3 gola u nizu vode 5:3. Nažalost sada domaćini rade seriju od 4:0 i odlaze na 7:5 te su ovog puta uspjeli zadržati prednost do kraja utakmice. 2:50 prije kraja Papež daje nadu postigavši pogodak za 7:6 međuutm Jusić postiće još jedan gol za domaćine i postavlja konačnih 8:6.
Mladostaši u nedjelju u 11 sati igraju protiv Juga za 3. mjesto. Dubrovčani su u polufinalu poraženi od Mornara sa 12:8.
Finale se igra u 12 sati.