Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti u borbi za medalje

event 10.08.2019.

U četvrtfinalu Kupa RH kadeti Mladosti nadvisili su splitski Mornar BS 11:6 (4:3, 0:1, 3:0, 4:2) i večeras u 21:00 igraju polufinale protiv prvaka države Primorja EB. Utakmicu četvrtfinala Žapci su otvorili po željama svoga trenera Gulina i vrlo brzo poveli s 2:0 golovima Bušića iz peterca i na isteku igrača više. Slijedio je obranjeni […]

U četvrtfinalu Kupa RH kadeti Mladosti nadvisili su splitski Mornar BS 11:6 (4:3, 0:1, 3:0, 4:2) i večeras u 21:00 igraju polufinale protiv prvaka države Primorja EB.

Utakmicu četvrtfinala Žapci su otvorili po željama svoga trenera Gulina i vrlo brzo poveli s 2:0 golovima Bušića iz peterca i na isteku igrača više. Slijedio je obranjeni peterac vratara Ćosića, te povećanje vodstva Mladosti na 4:1 golovima Josipovića i Bušića. Stekao se dojam da bi utakmica mogla biti odlučena vrlo rano. No Splićani nisu tako mislili i u finišu prve četvrtine su smanjili na 4:3, a u drugoj poravnali na 4:4 i sa tim se rezultatom otišlo na promjenu strana.

Najbolje razdoblje susreta za naše Žapce bila je treća četvrtina u kojoj su Rogulj izvana, Josipović sa druge stative i Katičić odveli Mladost na 7:4. Još kad je Ćosić na kraju četvrtine ponovo obranio peterac, polufinale se već počelo nazirati. U zadnjem dijelu utakmice Mladost je kontrolirala rezultat golovima Bušića – 2 gola i Josipovića, tako da je trener Gulin pružio priliku igračima koji imaju manju minutažu da dožive nastup na Kupu Hrvatske. Zadnji zgoditak na utakmici upisao je Rogulj iz peterca.

U polufinalu suparnik Mladosti je jako Primorje koje je na svom plivalištu uvjerljivo osvojilo Prvenstvo Hrvatske. Polufinale se igra u 21:00 na Šalati.