Posjeti HAVK Mladost web-shop

Kadeti u borbu za broncu

event 07.07.2018.

Kadeti mladosti nisu uspjeli izboriti finale Kupa Hrvatske. U polufinalu poraženi su od Jadrana sa 11:7. Polufinalnu utakmicu Mladostaši su otvorili puno bolje nego sraz ovih istih ekipa sam dan ranije. Dugo su se Žapci držali u igri te su čak nekoliko puta bili u vodstvo što je posljednji put bilo pri rezultatu 6:5 malo […]

Kadeti mladosti nisu uspjeli izboriti finale Kupa Hrvatske. U polufinalu poraženi su od Jadrana sa 11:7.

Polufinalnu utakmicu Mladostaši su otvorili puno bolje nego sraz ovih istih ekipa sam dan ranije. Dugo su se Žapci držali u igri te su čak nekoliko puta bili u vodstvo što je posljednji put bilo pri rezultatu 6:5 malo manje od 4 minute prije kraja treće četvrtine. Do kraja četvrtine gosti minimalno vode. Nažalost u posljednjoj četvrtini Žapci kao da su stali te su primili 3 gola, a nisu postigli niti jedan.
Čak tri igrača u Mladosti postigla su 2 gola (Bušić, Jugova i Tkalčec) dok je jedan gol zabio Luković. Svakako treba istaknuti kako je bazen na Mladosti bio lijepo popunjen te su naši mladići imali podršku.

Utakmicu je prokomentirao trener Gulin:
Odigrali smo junački utakmicu čak i preko naših mogućnosti. Jadran je zasluženo pobijedio jer je bolja i kompletnija momčad i favoriti su za naslov. Mi smo napravili veliki uspjeh ulaskom među četiri ekipe, ali nikako se nećemo predat sutra protiv KPK. Dati ću sve od sebe da motiviram moje dečke koji su jako umorni jer su igrali danas i jučer po dvije utakmice.”

Za kraj se Gulin osvrnuo na lijepu atmosferu prije utakmice:
Kad se čuje žamor, zvižduke pa čak i pokoju uvredu to je znak da se borite za nešto, da živite za nešto. To je nažalost za vaterpolo rijetkost i meni je jako drago da su uz naše navijače bili i roditelji iz Splita. Neka bude tako i sutra.”
http://www.havk-mladost.hr/wp-admin/post-new.php#category-add
U nedjelju se igra utakmica za treće mjesto. Protivnik Mladostašima biti će KPK, a utakmica počinje u 11:45.