Kadeti u borbu za broncu

event 05.02.2017.

Kadeti Mladosti izgubili su susret polufinala Prvenstva Hrvatske od Zadra rezultatom 15:12 i u nedjelju će se boriti za broncu. Utakmica protiv domaćina bila je neizvjesna od samog početka. Iako su naši mladići bili u minimalnom vodstvu većim dijelom susreta, loša posljednja četvrtina koštala ih je plasmana u finale. U samo tri minute posljednje četvrtine […]

Kadeti Mladosti izgubili su susret polufinala Prvenstva Hrvatske od Zadra rezultatom 15:12 i u nedjelju će se boriti za broncu.

Utakmica protiv domaćina bila je neizvjesna od samog početka. Iako su naši mladići bili u minimalnom vodstvu većim dijelom susreta, loša posljednja četvrtina koštala ih je plasmana u finale. U samo tri minute posljednje četvrtine prokockali su sve što su gradili do tada. U tom periodu Zadar je napravio seriju od 3:0, odvojio se na 14:11. Do kraja utakmice bilo jedna i pol minute te povratka nije bilo.

Još jednu izvrsnu utakmicu odigrao je Mihić postigavši 5 golova, a dobru partiju pružio je i Paić sa 4 gola. Golove za Mladost još su postigli Bušić (2) i Lomatatidze (1).

U nedjelju naši mladići igraju utakmicu za 3. mjesto protiv KPK koji je izgubio polufinale od Juga sa 12:3. Utakmica za broncu igra se u 10 sati.