Kadeti u polufinalu

event 21.05.2016.

Mlađe kategorije Mladosti nastavljaju niz dobrih rezultata. U Novom Sadu na F8 Regionalnom turniru naši kadeti izborili su plasman u polufinale. U skupini B igrači trenera Šafarića zauzeli su drugo mjesto ostvarivši dvije pobjede i jedan neodlučen ishod. U prva dva kola ostvarili su dvije uvjerljive pobjede te su već prije zadnjeg kola osigurali jedno […]

Mlađe kategorije Mladosti nastavljaju niz dobrih rezultata. U Novom Sadu na F8 Regionalnom turniru naši kadeti izborili su plasman u polufinale.

U skupini B igrači trenera Šafarića zauzeli su drugo mjesto ostvarivši dvije pobjede i jedan neodlučen ishod. U prva dva kola ostvarili su dvije uvjerljive pobjede te su već prije zadnjeg kola osigurali jedno od prva dva mjesta.

Na samom startu turnira igrali su protiv domaćina Vojvodine i pobijedili 14:4 (0:0, 5:1, 4:2, 5:1). U drugom kolu pobijedili su Primorac iz Kotora 16:5. U toj utakmici na poluvremenu su vodili sa velikih 12:0.

U utakmici za prvo mjesto u skupini Mladostaši su igrali protiv Partizana te odigrali 13:13. Bila je to izvrsna utakmica sa puno lijepih akcija i na kraju neizvjesnim završetkom. Na kraju Partizan je završio kao prvi u skupini zbog bolje gola razlike.