Kadeti uvjerljivi protiv Medveščaka

event 18.01.2019.

Kadeti Mladosti bodreni od svojih roditelja i prijatelja ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv vršnjaka iz Medveščaka rezultatom 14:6 (4:1, 3:2, 3:1, 4:2). Utakmica je odigrana u sklopu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske koje će se odigravati u Rijeci u vremenu od 31.1. – 3.2.2019. Mladost je ovom pobjedom praktično osigurala nastup u Rijeci, a uzvratni susret […]

Kadeti Mladosti bodreni od svojih roditelja i prijatelja ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv vršnjaka iz Medveščaka rezultatom 14:6 (4:1, 3:2, 3:1, 4:2). Utakmica je odigrana u sklopu kvalifikacija za Prvenstvo Hrvatske koje će se odigravati u Rijeci u vremenu od 31.1. – 3.2.2019. Mladost je ovom pobjedom praktično osigurala nastup u Rijeci, a uzvratni susret se igra na Sveticama 19.1. u 9:45.
Igrači koje je nedavno preuzeo trener Nikica Gulin su bili dominantni čitavim tijekom utakmice. Nije bilo upitno hoće li na kraju slaviti, već samo kolika će razlika biti po svršetku utakmice.
Što se utakmica bližila svome kraju, sve je više dolazila do izražaja bolja fizička pripremljenost malih Žabaca, te su svako malo dolazili s viškom igrača pred golmana Medveščaka i lako postizali zgoditke.
Najviše golova zabio je Bušić (5), a iza njega slijede Josipović (4), te Bučević i Brkić sa po 2 gola, dok je jedan gol zabio Rogulj.
Vrlo dobru utakmicu pružio je vratar Ćosić praćen budnim okom trenera golmana Vićana.
U subotu se igra uzvrat na Sveticama, u 9:45. To je dobra prilika igračima i treneru Gulinu da dodatno podignu formu obzirom da je finale pred vratima, a i prilika roditeljima i prijateljima naših mladih igrača da im daju dodatni podstrek prije puta u Rijeku.