Kadetima četvrto mjesto, Ćosiću titula najboljeg

event 08.07.2018.

Mladostaši su na završnom turniru kadetskog Kupa Hrvatske zauzeli četvrto mjesto. Žabac Jakov Ćosić proglašen je najboljim golmanom turnira. U utakmici za brončanu medalju Mladostaši su izgubili KPK rezultatom 9:7. Baš kao i dan ranije u polufinalu protiv Jadrana, igrači Mladosti pružili su dobar otpor favoriziranim protivnicima. U niti jednom trenutku mladi Žapci nisu bili […]

Mladostaši su na završnom turniru kadetskog Kupa Hrvatske zauzeli četvrto mjesto. Žabac Jakov Ćosić proglašen je najboljim golmanom turnira.

U utakmici za brončanu medalju Mladostaši su izgubili KPK rezultatom 9:7. Baš kao i dan ranije u polufinalu protiv Jadrana, igrači Mladosti pružili su dobar otpor favoriziranim protivnicima. U niti jednom trenutku mladi Žapci nisu bili u vodstvu, a posljednje izjednačenje bilo je u trećoj četvrtini pri rezultatu 4:4. Otišli su tada Korčulani na tri razlike (7:4), ali igrači pod vodstvom Nikice Gulina ni tada se nisu predali. Posljednji put su zaprijetili pri 8:7, ali ipak nisu se uspjeli potpuno vratiti u utakmicu.
Narančić je postigao 2 gola dok su čak petorica postigli po pogodak (Jugovac, Schonwald, Luković, Zaratustra Mihaljević i Tkalčec). Još jednu izvrsnu utakmicu odigrao je i golman Ćosić koji je obranio 12 lopti.
Na kraju turnira upravo je Ćosić proglašen najboljim golmanom. U finalu je Jug sa 9:7 pobijedio Jadran.